Preprosto več za vas
Antipasta-bife

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Šampinjoni Šampinjoni150 g g
Bučke Bučke90 g g
Korenje Korenje70 g g
Viski Viski
(Lidl Bourbon Whiskey Honey)
50 ml ml
Česen Česen45 g g
Sol Sol3 g g
Olivno olje Olivno olje10 ml ml
Rožmarin Rožmarin2 g g
Balzamični kis Balzamični kis4 ml ml
Salama Salama
(s koromačem Deluxe)
100 g g
Sir Sir
(Burrata Deluxe)
500 g g
Šunka Šunka
(Deluxe)
100 g g
Kruh Kruh
(rožmarinov-olivni)
200 g g

Antipasta-bife

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

20 min
(0)

Priprava

Pečico predhodno segrejte na 200 °C. Očistite šampinjone in operite bučke, jih po dolžini prerežite na pol in narežite na kolobarje. Operite korenček in ga narežite na palčke, fino sesekljajte česen. Zelenjavo zmešajte s česnom, soljo, olivnim oljem, viskijem in sesekljanim rožmarinom ter zmes porazdelite po pekaču.

V vroči pečici pecite pribl. 12 minut, vzemite iz pečice, pustite, da se ohladi in pokapajte z balzamičnim kisom. Salamo s koromačem, sir Burrata in šunko skupaj z zelenjavo prenesite na ploščo. Rožmarinov-olivni kruh narežite na rezine in ga postrezite k pladnju predjedi.

»Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«