
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Šampinjoni Šampinjoni | 150 g g | |
Bučke Bučke | 90 g g | |
Korenje Korenje | 70 g g | |
Viski
Viski (Lidl Bourbon Whiskey Honey) | 50 ml ml | |
Česen Česen | 45 g g | |
Sol Sol | 3 g g | |
Olivno olje Olivno olje | 10 ml ml | |
Rožmarin Rožmarin | 2 g g | |
Balzamični kis Balzamični kis | 4 ml ml | |
Salama
Salama (s koromačem Deluxe) | 100 g g | |
Sir
Sir (Burrata Deluxe) | 500 g g | |
Šunka
Šunka (Deluxe) | 100 g g | |
Kruh
Kruh (rožmarinov-olivni) | 200 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAntipasta-bife
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico predhodno segrejte na 200 °C. Očistite šampinjone in operite bučke, jih po dolžini prerežite na pol in narežite na kolobarje. Operite korenček in ga narežite na palčke, fino sesekljajte česen. Zelenjavo zmešajte s česnom, soljo, olivnim oljem, viskijem in sesekljanim rožmarinom ter zmes porazdelite po pekaču.
V vroči pečici pecite pribl. 12 minut, vzemite iz pečice, pustite, da se ohladi in pokapajte z balzamičnim kisom. Salamo s koromačem, sir Burrata in šunko skupaj z zelenjavo prenesite na ploščo. Rožmarinov-olivni kruh narežite na rezine in ga postrezite k pladnju predjedi.
»Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«