
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAntipasta-bife
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico predhodno segrejte na 200 °C. Očistite šampinjone in operite bučke, jih po dolžini prerežite na pol in narežite na kolobarje. Operite korenček in ga narežite na palčke, fino sesekljajte česen. Zelenjavo zmešajte s česnom, soljo, olivnim oljem, viskijem in sesekljanim rožmarinom ter zmes porazdelite po pekaču.
V vroči pečici pecite pribl. 12 minut, vzemite iz pečice, pustite, da se ohladi in pokapajte z balzamičnim kisom. Salamo s koromačem, sir Burrata in šunko skupaj z zelenjavo prenesite na ploščo. Rožmarinov-olivni kruh narežite na rezine in ga postrezite k pladnju predjedi.
»Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!«