
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Raca
Raca (Deluxe) | 100 g g | ||
Rezanci
Rezanci (Mie) | 110 g g | ||
Sojina omaka Sojina omaka | 20 g g | ||
Limetin sok Limetin sok | 3 ml ml | ||
Sladkor Sladkor | 3 g g | ||
Rdeča paprika Rdeča paprika | 1 kosov kos | ||
Bučke Bučke | 80 g g | ||
Omaka
Omaka (Sriracha) | 5 g g | ||
Začimbe
Začimbe (Prise) | 1 paketov paket |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamAzijska skleda (v kozarcu)
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Hrustljavo raco pripravite v skladu z navodili na embalaži in jo z dvema vilicama raztrgajte na grižljaj velike kose. Rezance Mie prenesite v veliko posodo, prelijte z vrelo vodo in jih pustite, dokler so še nekoliko hrustljavi. Ohladite in pustite, da se odcedijo. Omako Sriracha s sojino omako, limetinim sokom in sladkorjem pomešajte v omako ter začinite s praškom 5 začimb.
Operite papriko in bučke, papriko narežite na fine trakove, bučke pa grobo raztrgajte. Papriko, rezance, bučke in račje meso izmenjajte polagajte v kozarec in nanašajte omako. Pred obrokom prelijte z vrelo vodo in pustite mirovati 2 minuti.