
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Raca
Raca (Deluxe) | 100 g g | |
Rezanci
Rezanci (Mie) | 110 g g | |
Sojina omaka Sojina omaka | 20 g g | |
Limetin sok Limetin sok | 3 ml ml | |
Sladkor Sladkor | 3 g g | |
Rdeča paprika Rdeča paprika | 1 kosov kos | |
Bučke Bučke | 80 g g | |
Omaka
Omaka (Sriracha) | 5 g g | |
Začimbe
Začimbe (Prise) | 1 paketov paket |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listAzijska skleda (v kozarcu)
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Hrustljavo raco pripravite v skladu z navodili na embalaži in jo z dvema vilicama raztrgajte na grižljaj velike kose. Rezance Mie prenesite v veliko posodo, prelijte z vrelo vodo in jih pustite, dokler so še nekoliko hrustljavi. Ohladite in pustite, da se odcedijo. Omako Sriracha s sojino omako, limetinim sokom in sladkorjem pomešajte v omako ter začinite s praškom 5 začimb.
Operite papriko in bučke, papriko narežite na fine trakove, bučke pa grobo raztrgajte. Papriko, rezance, bučke in račje meso izmenjajte polagajte v kozarec in nanašajte omako. Pred obrokom prelijte z vrelo vodo in pustite mirovati 2 minuti.