
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listAzijska skleda (v kozarcu)
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Hrustljavo raco pripravite v skladu z navodili na embalaži in jo z dvema vilicama raztrgajte na grižljaj velike kose. Rezance Mie prenesite v veliko posodo, prelijte z vrelo vodo in jih pustite, dokler so še nekoliko hrustljavi. Ohladite in pustite, da se odcedijo. Omako Sriracha s sojino omako, limetinim sokom in sladkorjem pomešajte v omako ter začinite s praškom 5 začimb.
Operite papriko in bučke, papriko narežite na fine trakove, bučke pa grobo raztrgajte. Papriko, rezance, bučke in račje meso izmenjajte polagajte v kozarec in nanašajte omako. Pred obrokom prelijte z vrelo vodo in pustite mirovati 2 minuti.