
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Veganska margarina Veganska margarina | 100 g g | ||
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 62 g g | ||
Sladkor
Sladkor (beli) | 62 g g | ||
Banane Banane | 2 | ||
Mandljevo maslo Mandljevo maslo | 75 g g | ||
Sojin napitek Sojin napitek | 62 ml ml | ||
Kis Kis | |||
Bela moka Bela moka | 125 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 4 g g | ||
Čokoladne kapljice Čokoladne kapljice | 50 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamBananini blondiji s čokolado
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico prižgi na 180 °C in obloži kvadraten pekač s peki papirjem. Nareži in pretlači banano in pol. V posodo dodaj vegansko margarino, rjavi sladkor, beli sladkor in z ročnim/stoječim mešalnikom dobro premešaj. Dodaj pretlačene banane, mandljevo maslo, sojin napitek in kis. Premešaj. Skozi cedilo dodaj moko in pecilni prašek. Premešaj. Na koncu še ročno umešaj čokoladne kapljice. Maso prestavi v pekač in dodaj narezano polovico banane. Blondije peci okoli 30 minut. Postrezi še tople.