
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
SESTAVINE:
Goveji file Goveji file | 150 g g | |
Jelenovo meso Jelenovo meso | 100 g g | |
Slanina Slanina | 50 g g | |
Sir chedar Sir chedar | 20 g g | |
Solata endivja Solata endivja | 1 kosov kos | |
Radič Radič | 1 kosov kos | |
Bombetka Bombetka | 2 kosov kos | |
Sol Sol | ||
Poper Poper |
SESTAVINE ZA KIMČI:
Kisla repa Kisla repa | 100 g g | |
Gorčica Gorčica | 15 g g | |
Ribja omaka Ribja omaka | 4 ml ml | |
Paprika v prahu Paprika v prahu | 34 g g | |
Hren Hren | 34 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBograč burger
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
File začinimo s soljo in poprom, ter spečemo na žaru. Ko je pečen, ga pustimo počivati približno 10 minut. Divjačino zmeljemo in začinimo s soljo in poprom. Oblikujemo jo v polpet, ki po velikosti paše na bombeto. Spečemo polpet in rezine slanine do hrustljavega. Sestavine za kimči zmešamo vse skupaj v gladko omako. Bombeto prerežemo na pol, file pa narežemo na rezine.
Burger začnemo sestavljati od spodaj navzgor:
bombeta
kimči solata
pleskavica
narezan goveji file
slanina nariban sir
kimči bombeta