
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
SESTAVINE:
Goveji file Goveji file | 150 g g | ||
Jelenovo meso Jelenovo meso | 100 g g | ||
Slanina Slanina | 50 g g | ||
Sir chedar Sir chedar | 20 g g | ||
Solata endivja Solata endivja | 1 kosov kos | ||
Radič Radič | 1 kosov kos | ||
Bombetka Bombetka | 2 kosov kos | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
SESTAVINE ZA KIMČI:
Kisla repa Kisla repa | 100 g g | ||
Gorčica Gorčica | 15 g g | ||
Ribja omaka Ribja omaka | 4 ml ml | ||
Paprika v prahu Paprika v prahu | 34 g g | ||
Hren Hren | 34 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBograč burger
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
File začinimo s soljo in poprom, ter spečemo na žaru. Ko je pečen, ga pustimo počivati približno 10 minut. Divjačino zmeljemo in začinimo s soljo in poprom. Oblikujemo jo v polpet, ki po velikosti paše na bombeto. Spečemo polpet in rezine slanine do hrustljavega. Sestavine za kimči zmešamo vse skupaj v gladko omako. Bombeto prerežemo na pol, file pa narežemo na rezine.
Burger začnemo sestavljati od spodaj navzgor:
bombeta
kimči solata
pleskavica
narezan goveji file
slanina nariban sir
kimči bombeta