Preprosto več za vas
Brezglutenska korenčkova torta

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Olje Olje
(Vita D'or)
60 g g
Mandljev napitek Mandljev napitek
(Milbona)
200 ml ml
Javorjev sirup Javorjev sirup
(Maribel)
96 ml ml
Cimet Cimet
(Kania)
3 g g
Sol Sol ščepec ščepec
Korenje Korenje100 g g
Kokos Kokos
(Belbake)
34 g g
Mleti mandlji Mleti mandlji
(Belbake)
150 g g
Brezglutenska moka Brezglutenska moka
(Belbake)
150 g g
Pecilni prašek Pecilni prašek
(Belbake)
8 g g
Soda bikarbona Soda bikarbona1 g g
Kokosova smetana za stepanje Kokosova smetana za stepanje
(Soyatoo)

Brezglutenska korenčkova torta

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(11)

Priprava

  1. Pečico prižgi na 180 °C in s peki papirjem obloži dva pekača za torto (premera 20 cm).
  2. V posodo dodaj olje, mandljevo mleko, javorjev sirup, cimet, ščepec soli, korenje, nastrgan kokos in mlete mandlje.
  3. Vse skupaj dobro premešaj.
  4. Nato dodaj brezglutensko moko, pecilni prašek in sodo bikarbono.
  5. Vse skupaj dobro premešaj.
  6. Maso prestavi v pekač in postavi v pečico.
  7. Biskvit peci okoli 15 minut.
  8. Biskvit ohladi, nato pa ga premaži s stepeno kokosovo smetano in okrasi po želji.