
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Olje
Olje (Vita D'or) | 60 g g | ||
Mandljev napitek
Mandljev napitek (Milbona) | 200 ml ml | ||
Javorjev sirup
Javorjev sirup (Maribel) | 96 ml ml | ||
Cimet
Cimet (Kania) | 3 g g | ||
Sol Sol | ščepec ščepec | ||
Korenje Korenje | 100 g g | ||
Kokos
Kokos (Belbake) | 34 g g | ||
Mleti mandlji
Mleti mandlji (Belbake) | 150 g g | ||
Brezglutenska moka
Brezglutenska moka (Belbake) | 150 g g | ||
Pecilni prašek
Pecilni prašek (Belbake) | 8 g g | ||
Soda bikarbona Soda bikarbona | 1 g g | ||
Kokosova smetana za stepanje
Kokosova smetana za stepanje (Soyatoo) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamBrezglutenska korenčkova torta
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
- Pečico prižgi na 180 °C in s peki papirjem obloži dva pekača za torto (premera 20 cm).
- V posodo dodaj olje, mandljevo mleko, javorjev sirup, cimet, ščepec soli, korenje, nastrgan kokos in mlete mandlje.
- Vse skupaj dobro premešaj.
- Nato dodaj brezglutensko moko, pecilni prašek in sodo bikarbono.
- Vse skupaj dobro premešaj.
- Maso prestavi v pekač in postavi v pečico.
- Biskvit peci okoli 15 minut.
- Biskvit ohladi, nato pa ga premaži s stepeno kokosovo smetano in okrasi po želji.