
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Kvinoja Kvinoja | 170 g g | ||
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | |||
Rumena paprika Rumena paprika | |||
Rdeča čebula Rdeča čebula | |||
Čičerika Čičerika | |||
Kumara Kumara | |||
Veganski feta sir Veganski feta sir | |||
Olje Olje | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Začimbe Začimbe |
Brezglutenska mediteranska solata
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
0:30
min
(0)
Priprava
V večji posodi zavri nekaj vode in skuhaj kvinojo, okoli 15-20 minut. Med tem, ko se kvinoja kuha, nareži češnjev paradižnik, rumeno papriko, rdečo čebulo, kumaro in veganski feta sir. Čičeriko dobro operi in postavi na stran. Kvinojo ohladi pod mrzlo vodo. V večjo skledo dodaj narezano zelenjavo, veganski feta sir, kvinojo, olje, sol, poper in začimbe. Premešaj in postrezi.