
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Olje Olje | 60 ml ml | ||
Sojin napitek Sojin napitek | 200 ml ml | ||
Kis Kis | 4 ml ml | ||
Agavin sirup Agavin sirup | 120 ml ml | ||
Mleti mandlji Mleti mandlji | 150 g g | ||
Brezglutenska moka Brezglutenska moka | 150 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 8 g g | ||
Soda bikarbona Soda bikarbona | 1 g g | ||
Kava Kava | 400 ml ml | ||
Kokosova smetana Kokosova smetana | 2 | ||
Kakav v prahu Kakav v prahu |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamBrezglutenski veganski tiramisu
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Kvadraten pekač (20x20 cm) premaži z oljem in obloži s peki papirjem. Pečico prižgi na 180 °C. V večjo posodo dodaj olje, sojin napitek, kis, agavin sirup in mlete mandlje. Preko cedila dodaj brezglutensko moko, pecilni prašek in sodo bikarbono. Dobro premešaj. Če je masa preveč suha, dodaj nekaj sojinega napitka. Biskvit prestavi v pekač in ga postavi v pečico. Peci okoli 15 minut. Biskvit popolnoma ohladi. Ko je biskvit ohlajen, ga prereži na pol, nato pa še na manjše koščke. S stoječim ali ročnim mešalnikom zmešaj kokosovo smetano. V kozarčke dodaj nekaj biskvita, kavo in stepeno kokosovo smetano. Ponovi za cel kozarček, nato pa še za preostale kozarčke. Brezglutenski tiramisu postavi v hladilnik za 1 uro. Na koncu ga posuj s kakavom v prahu in postrezi.