
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Mleta govedina Mleta govedina | 200 g g | ||
Sol Sol | |||
Sušeni paradižnik Sušeni paradižnik | 40 g g | ||
Motovilec Motovilec | |||
Rdeča čebula Rdeča čebula | |||
Sir Gauda Sir Gauda | |||
Mascarpone Mascarpone | 15 g g | ||
BBQ omaka BBQ omaka | 15 g g | ||
Majoneza Majoneza | 15 g g | ||
Bombetka Bombetka |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamBurger
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Iz mlete govedine oblikujemo burger, ki naj bo malo širši od bombetke, saj meso med peko izgubi nekaj vode in se zato skrči. Solimo šele, ko je meso pečeno.
Nato zložimo burger: na bombetko namažemo mešanico mascarponeja in majoneze, čez položimo meso, na katerega smo tik pred koncem peke položili rezino dimljene gaude, suhe paradižnike, na kolobarje narezano okisano rdečo čebulo in prekrijemo z motovilcem. Na zgornji del bombetke namažemo BBQ omako in pokrijemo hamburger.