
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Pirina moka Pirina moka | 35 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 4 g g | ||
Mandljev napitek Mandljev napitek | 36 ml ml | ||
Repično olje Repično olje | 4 ml ml | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 | ||
Jabolka Jabolka | 1 | ||
Cimet Cimet | 4 g g | ||
Sladkor Sladkor | 20 g g | ||
Limetin sok Limetin sok | 12 ml ml |
posip in preliv
Mandlji Mandlji | |||
Konopljin med Konopljin med |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamCimetova skodelica
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Jabolko olupi in nareži na majhne koščke. Vse sestavine stresi v posodo in jih z žlico dobro premešaj. Zmes nadevaj v namaščeni skodelici, po vrhu posuj pest mandljev in peci 18 min na 170˙C. Štrudelj še topel prelij z medom oziroma sladilom po želji.