
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Pirina moka Pirina moka | 35 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 4 g g | ||
Mandljev napitek Mandljev napitek | 36 ml ml | ||
Repično olje Repično olje | 4 ml ml | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 | ||
Jabolka Jabolka | 1 | ||
Cimet Cimet | 4 g g | ||
Sladkor Sladkor | 20 g g | ||
Limetin sok Limetin sok | 12 ml ml |
posip in preliv
Mandlji Mandlji | |||
Konopljin med Konopljin med |
Cimetova skodelica
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
0:30
min
(0)
Priprava
Jabolko olupi in nareži na majhne koščke. Vse sestavine stresi v posodo in jih z žlico dobro premešaj. Zmes nadevaj v namaščeni skodelici, po vrhu posuj pest mandljev in peci 18 min na 170˙C. Štrudelj še topel prelij z medom oziroma sladilom po želji.