Preprosto več za vas
Čips in jabolka s čokolado

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Mlečna čokolada Mlečna čokolada100 g g
Arašidovo maslo Arašidovo maslo55 g g
Jabolka Jabolka2
Čips Čips70 g g
Limona Limona1

Čips in jabolka s čokolado

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(1)

Priprava

Jabolka nareži na krhlje in takoj pokapaj z limoninim sokom. Čokolado in arašidovo maslo ločeno stopi nad posodo z vrelo vodo in mešaj, da postaneta sijoča. Čips do polovice namoči v stopljeno čokolado in položi na pekač, obložen s papirjem za peko. Enako naredi s krhlji jabolk. V stopljeno arašidovo maslo namoči vilico in z njo pokapaj jabolka in po želji tudi čips. Pusti, da se čokolada in arašidov okras posušita, lahko tudi v hladilniku, nato pa postrezi.

NASVET
Jabolka nujno pokapaj z limoninim sokom, da se ne obarvajo. Preliv z arašidovim maslom lahko tudi izpustiš. Uporabiš lahko mlečno ali temno čokolado. Uporabiš lahko tudi mandarine, banano ali hruške.