
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Mlečna čokolada Mlečna čokolada | 100 g g | ||
Arašidovo maslo Arašidovo maslo | 55 g g | ||
Jabolka Jabolka | 2 | ||
Čips Čips | 70 g g | ||
Limona Limona | 1 |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamČips in jabolka s čokolado
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Jabolka nareži na krhlje in takoj pokapaj z limoninim sokom. Čokolado in arašidovo maslo ločeno stopi nad posodo z vrelo vodo in mešaj, da postaneta sijoča. Čips do polovice namoči v stopljeno čokolado in položi na pekač, obložen s papirjem za peko. Enako naredi s krhlji jabolk. V stopljeno arašidovo maslo namoči vilico in z njo pokapaj jabolka in po želji tudi čips. Pusti, da se čokolada in arašidov okras posušita, lahko tudi v hladilniku, nato pa postrezi.
NASVET
Jabolka nujno pokapaj z limoninim sokom, da se ne obarvajo. Preliv z arašidovim maslom lahko tudi izpustiš. Uporabiš lahko mlečno ali temno čokolado. Uporabiš lahko tudi mandarine, banano ali hruške.