Priprava
Loči rumenjake in beljake ter iz beljakov stepi sneg. V drugi posodi rumenjake, rjavi sladkor in vanilijev sladkor z električnim mešalnikom dobro premešaj, dodaj vodo, olje in bučna semena ter vse skupaj še enkrat premešaj. Nato v zmes vmešaj še moko s pecilnim praškom ter stepeni sneg. Pekač obloži s papirjem za peko in uporabi sprej za namastitev pekačev. Zmes vlij v pekač in jo enakomerno razporedi po pekaču. Peci 10 minut na 180˙C. Pečeno rulado obrni na kuhinjsko krpo in jo še vročo (s pomočjo kuhinjske krpe) zvij.Medtem, ko se rulada hladi, pripravi kremo. Od odmerjene količine mleka odvzemi 6 žlic riževega napitka, dodaj prašek za puding (puding je lahko tudi brezglutenski, če želiš rulado brez glutena) in premešaj, da nastane gladka zmes. Preostali napitek segrej do vretja, odstavi z ognja in postopoma primešaj zmes pudinga. Kuhaj še približno 2 minuti in ves čas mešaj. Na koncu dodaj še dateljnov sirup in pusti, da se puding popolnoma ohladi.V posebni posodi z električnim mešalnikov stepi sladko smetano, jo dodaj ohlajenemu pudingu in vse skupaj dobro premešaj.Rulado odvij, jo premaži s čokoladno kremo in jo še enkrat zvij. Vse skupaj za nekaj časa postavi v hladilnik.