
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščanec Piščanec | 1 kg kg | |
Jogurt Jogurt | 1 l l | |
Mleta paprika Mleta paprika | 100 g g | |
Slanina Slanina | 200 g g | |
Gorčica Gorčica | 15 g g | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Origano Origano | ||
Timijan Timijan | ||
Majaron Majaron | ||
Čili omaka Čili omaka |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDomač piščančji giros
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Jogurt, gorčico in čili omako zmešamo ter začinimo z origanom, timijanom in majaronom. V narejeni marinadi 24 ur namakamo piščančje meso. Nato meso popivnamo in še dodatno začinimo s soljo, poprom, origanom, timijanom in majaronom. Piščanca izmenično s koščki slanine nataknemo na nabodalo. Približno 15 minut ga pečemo tik nad žerjavico. Narežemo ga na koščke in postrežemo s poljubno prilogo. Najbolje se zraven priležeta sveža zelenjava ter čili omaka.