
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Listnato testo
Listnato testo (brez glutena) | 1 | ||
Lešnikova krema Lešnikova krema | 100 g g | ||
Kokosova moka Kokosova moka | 20 g g | ||
Lešniki
Lešniki (koščki) | 20 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamBrezglutenski polžki
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Listnato testo malo razvaljajte, premažite z lešnikovim namazom in posujte s kokosovo moko ter koščki lešnikov. Iz vsake strani testo zvijte do polovice. Dobljeno “rulado” narežite na 1 cm debele koščke in jih položite na namaščen pekač. Pecite 8 minut na 180˙C in nato še 7 minut na 160˙C.