Preprosto več za vas
Brezglutenski polžki

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

Listnato testo Listnato testo
(brez glutena)
1
Lešnikova krema Lešnikova krema100 g g
Kokosova moka Kokosova moka20 g g
Lešniki Lešniki
(koščki)
20 g g

Brezglutenski polžki

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

45 min
(1)

Priprava

Listnato testo malo razvaljajte, premažite z lešnikovim namazom in posujte s kokosovo moko ter koščki lešnikov. Iz vsake strani testo zvijte do polovice. Dobljeno “rulado” narežite na 1 cm debele koščke in jih položite na namaščen pekač. Pecite 8 minut na 180˙C in nato še 7 minut na 160˙C.