
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Sladka smetana Sladka smetana | 250 ml ml | ||
Mascarpone Mascarpone | 100 g g | ||
Kakav v prahu
Kakav v prahu (s kokosovim sladkorjem ) | 50 g g | ||
Dateljnov sirup Dateljnov sirup | 50 g g | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 5 g g | ||
Mandlji
Mandlji (mleti - za posip) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamČokoladne smrečice
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Sladko smetano stepi in ji dodaj preostale sestavine - sir maskarpone, kakav, javorjev sirup in vaniljev sladkor ter vse skupaj še malo premešaj, da nastane enotna zmes. Zmes nadevaj v vrečko za dresiranje in na papir za peko nabrizgaj čokoladne smrečice. Potresi z mletimi mandlji. Vse skupaj za 30 minut postavi v zamrzovalnik.