
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Mandljeva moka Mandljeva moka | 120 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 5 g g | ||
Cimet Cimet | 5 g g | ||
Začimbe za medenjake Začimbe za medenjake | 10 g g | ||
Jajca Jajca | 1 | ||
Vanilijev strok Vanilijev strok | 1 | ||
Dateljnov sirup Dateljnov sirup | 25 ml ml | ||
Med Med | 115 g g | ||
Ječmenovi kosmiči s sadjem in čokolado Ječmenovi kosmiči s sadjem in čokolado | 170 g g | ||
Arašidovo maslo
Arašidovo maslo (deluxe) | 2 žlice žlica | ||
Repično olje Repično olje | 36 ml ml |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamKosmičniki
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večjo posodo stresi vse mokre sestavine in jih z električnim mešalnikom dobro premešaj. V posodo dodaj še suhe sestavine in ponovno premešaj. Pekač obloži s papirjem za peko in uporabi pršilo za namastitev pekačev. Z žlico nadevaj kepice zmesi na pekač in peci 13 minut na 170˙C.