
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Banane Banane | 1 | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 25 ml ml | ||
Med Med | 110 g g | ||
Jajca Jajca | 2 | ||
Mleti lešniki Mleti lešniki | 60 g g | ||
Pirina moka Pirina moka | 60 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 10 g g | ||
Borovnice Borovnice | 125 g g | ||
Ovseni kosmiči
Ovseni kosmiči (nekaj žlic) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamMafin borovničar
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi z električnim mešalnikom zmešajte 2 jajci, 2 žlici medu (lahko uporabite javorjev sirup), kokosovo olje (sobne temperature) in pretlačeno banano. K mokrim sestavinam dodajte mlete lešnike, pirino moko s pecilnim praškom in dobro premešajte. Na koncu v zmes ročno vmešajte še razpolovljene borovnice. Vse skupaj nadevajte v modelčke za mafine in k vsakemu dodajte še majhno žličko ovsenih kosmičev. Pecite 12 minut na 170˙C.