
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Jajca Jajca | 1 | ||
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 50 g g | ||
Maslo Maslo | 100 g g | ||
Kakav v prahu Kakav v prahu | 60 g g | ||
Pirina moka Pirina moka | 240 g g | ||
Pecilni prašek Pecilni prašek | 20 g g | ||
Sol Sol | ščepec ščepec | ||
Mandlji
Mandlji (nasekljani) | 50 g g | ||
Temna čokolada z malinami Temna čokolada z malinami | 75 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamMalinovci
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Priprava piškotov je zelo preprosta. V večji posodi z električnim mešalnikom zmešajte vse sestavine. Nasekljajte mandlje in temno čokolado ter vse skupaj dodajte v zmes. Iz dobljene mase oblikujte kroglice, jih položite na namaščen pekač (prekrit s papirjem za peko) in z njimi hop v pečico. Pecite prb. 15 minut pri temperaturi 160 °C.