
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamMična rogljična
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Zamrznjeno sadje in žlico sladkorja kuhajte na zmernem ognju, da se sadje razpusti. Vse skupaj dobro pretlačite in pustite, da se ohladi. Rogljička prerežite na pol in v vsakega nadevajte polovico sadne omake, dodajte sveže borovnice, potrosite z mletimi lešniki in ovsenimi kosmiči ter vse skupaj prelijte z javorjevim sirupom.