
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Podlaga
Indijski oreščki Indijski oreščki | 270 g g | ||
Datlji Datlji | 75 g g | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 15 ml ml |
Krema
Jogurt
Jogurt (malinov) | 450 g g |
posip
Kivi Kivi | |||
Maline Maline | 70 g g | ||
Mešanica semen
Mešanica semen (semena, oreščki in goji jagode) | 70 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPoletna jogurtova pita
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Indijske oreščke čez noč namočite v vodo. Vodo odlijte in v sekljalniku zmeljite indijske oreščke, dateljne in kokosovo olje, da nastane enotna zmes. Model za pito premera 24 cm namastite s sprejem za pekače in maso za osnovo enakomerno razporedite po pekaču. Po osnovi razporedite malinov (jogurt) skyr in po vrhu nadevajte na koščke narezan kivi, maline ter posujte z mešanico oreščkov, semen in goji jagod. Pito za eno uro postavite v hladilnik.