Preprosto več za vas
Roza pajs

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

Roza pajs

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

0 min
(1)

Priprava

Lešnike, dateljne in vodo dajte v sekljalnik in jih zmešajte v enotno zmes (če je presuha, ji dodajte malo vode). Maso za podlago razporedite v 10 modelov za mafine in jo s prsti potisnite ob dno modelov. Vse skupaj za nekaj časa postavite v hladilnik, medtem pa pripravite maso za kremo. Indijske oreščke čez noč namočite v vodo. Vodo odlijte in v sekljalniku zmeljite oreščke, jagode, javorjev sirup in kokosovo olje. Maso razporedite po modelčkih in vse skupaj za nekaj ur postavite v zamrzovalnik. Pred serviranjem nekaj časa pustite na sobni temperaturi, da se “posodice” zmehčajo.