
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSadni zavitek
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Banano z vilicami dobro pretlači, dodaj naribano hruško in jabolko (olupljeno). Sadje stresi v ponev, mu dodaj vodo, sladkor, cimet in vse skupaj kuhaj približno 5 minut. Pusti, da se masa malo ohladi. Testo razreži kot kaže slika 2 (izreži smreko). Maso nadevaj na sredino testa. Testo prekrivaj z vsake strani (kot da bi pletel kito) in na koncu robove z vilicami pritisni ob pekač. Vse skupaj premaži z žličko stopljenega masla in peci 50 minut na 180˙C.