
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Masleni piškoti "Petit beurre" Masleni piškoti "Petit beurre" | |||
Smetana za stepanje Smetana za stepanje | 500 ml ml | ||
Kremni sir Kremni sir | 250 g g | ||
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 60 g g | ||
Jagodičevje Jagodičevje |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamHitre poletne rezine
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
- Pripravimo podolgovat pekač in ga obložimo s folijo za živila. V receptu sem uporabil pekač dimenzij 12x20 cm.
- Ohlajeni smetani dodamo sladkor v prahu, limonino aromo in jo stepemo približno do polovice.
- Dodamo kremni sir in vse skupaj stepemo do čvrstih vrhov.
- Dno in stranici pekača obložimo z maslenimi piškoti. Vzamemo približno tretjino kreme in jo razporemo čez piškote.
- Po kremi posujemo nekaj svežega jagodičevja in prekrijemo z novo plastjo piškotov.
- Ponavljamo dokler sladica ni sestavljena. Zaključimo jo s plastjo piškotov.
- Sladico sedaj zavijemo v folijo in prestavimo v hladilnik čez noč.