
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Preprosto z Urško
''V kuhinji delimo ljubezen do kuhanja, peke in zabavo. Uživamo v ustvarjanju receptov, ki so enostavni, sveži, s kruhom pomazani in družini prijazni.''
Sestavine
Sladka smetana Sladka smetana | 1 l l | ||
Lističi želatine Lističi želatine | 10 | ||
Instant kava Instant kava | |||
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 40 g g | ||
Jagode Jagode | |||
Temna čokolada Temna čokolada |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamKapučino panakota
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Lističe želatine potopimo v hladno vodo in pustimo 10 minut, da nabreknejo. Smetani dodamo instant kavo, sladkor in zmešamo, da se vse skupaj poveže, stopi. Segrevamo do vrenja. Ko smetana zavre, takoj odstavimo z ognja.Počakamo 5 minut, nato pa z metlico dobro vmešamo želatino, ki smo jo prej dobro oželi.Panakoto nalijemo v kozarce in spustimo v hladilniku vsaj 6 ur, da se panakota strdi. Še boljše, če panakoto pustimo v hladilniku čez noč.Postrežemo hladno z naribano čokolado in jagodami.