
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Preprosto z Urško
''V kuhinji delimo ljubezen do kuhanja, peke in zabavo. Uživamo v ustvarjanju receptov, ki so enostavni, sveži, s kruhom pomazani in družini prijazni.''
Sestavine
Sladka smetana Sladka smetana | 1 l l | |
Lističi želatine Lističi želatine | 10 | |
Instant kava Instant kava | ||
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 40 g g | |
Jagode Jagode | ||
Temna čokolada Temna čokolada |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKapučino panakota
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Lističe želatine potopimo v hladno vodo in pustimo 10 minut, da nabreknejo. Smetani dodamo instant kavo, sladkor in zmešamo, da se vse skupaj poveže, stopi. Segrevamo do vrenja. Ko smetana zavre, takoj odstavimo z ognja.Počakamo 5 minut, nato pa z metlico dobro vmešamo želatino, ki smo jo prej dobro oželi.Panakoto nalijemo v kozarce in spustimo v hladilniku vsaj 6 ur, da se panakota strdi. Še boljše, če panakoto pustimo v hladilniku čez noč.Postrežemo hladno z naribano čokolado in jagodami.