Preprosto več za vas
Kapučino panakota

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Preprosto z Urško
Preprosto z Urško
''V kuhinji delimo ljubezen do kuhanja, peke in zabavo. Uživamo v ustvarjanju receptov, ki so enostavni, sveži, s kruhom pomazani in družini prijazni.''

Sestavine

Sladka smetana Sladka smetana1 l l
Lističi želatine Lističi želatine10
Instant kava Instant kava
Sladkor v prahu Sladkor v prahu40 g g
Jagode Jagode
Temna čokolada Temna čokolada

Kapučino panakota

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(0)

Priprava

Lističe želatine potopimo v hladno vodo in pustimo 10 minut, da nabreknejo. Smetani dodamo instant kavo, sladkor in zmešamo, da se vse skupaj poveže, stopi. Segrevamo do vrenja. Ko smetana zavre, takoj odstavimo z ognja.Počakamo 5 minut, nato pa z metlico dobro vmešamo želatino, ki smo jo prej dobro oželi.Panakoto nalijemo v kozarce in spustimo v hladilniku vsaj 6 ur, da se panakota strdi. Še boljše, če panakoto pustimo v hladilniku čez noč.Postrežemo hladno z naribano čokolado in jagodami.