
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Korenje Korenje | 500 g g | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 36 g g | ||
Čebula Čebula | 1 | ||
Ingver Ingver | 16 g g | ||
Kurkuma Kurkuma | 6 g g | ||
Poper Poper | 3 g g | ||
Sol Sol | 3 g g | ||
Voda Voda | 1000 ml ml | ||
Jušna osnova Jušna osnova |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamKorenčkova juha z ingverjem
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Korenje olupi in naribaj. Čebulo nareži na manjše koščke. V posodo dodaj kokosovo olje in ga segrej. Dodaj čebulo in praži nekaj minut. Nato dodaj naribano korenje, nariban svež ingver, kurkumo, sol in poper. Praži nekaj minut. Dodaj vodo, zelenjavno jušno kocko in kuhaj okoli 10 minut. Juho zmešaj s paličnim mešalnikom ali blenderjem. Postrezi še vročo.