
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listKostanja žagar
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi skuhaj kostanj (v ekonom loncu se kuha pribl. 16 minut, v navadni posodi pa približno 1 uro). Kostanj olupi oz. prereži in izstisni meso ter pusti, da se popolnoma ohladi. Vse sestavine za puding stresi v multipraktik in jih mešaj toliko časa, da nastane enotna zmes. Puding nadevaj (nabrizgaj) v skodelico in ga posuj s koščki nesoljenih pistacij.