
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Avokado Avokado | 1 | ||
Banane Banane | 1 | ||
Kostanj Kostanj | 125 g g | ||
Kakav v prahu Kakav v prahu | 45 g g | ||
Ovseni napitek Ovseni napitek | 0,5 dl dl | ||
Javorjev sirup Javorjev sirup | 24 ml ml |
posip
Neslane pistacije Neslane pistacije |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamKostanja žagar
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V večji posodi skuhaj kostanj (v ekonom loncu se kuha pribl. 16 minut, v navadni posodi pa približno 1 uro). Kostanj olupi oz. prereži in izstisni meso ter pusti, da se popolnoma ohladi. Vse sestavine za puding stresi v multipraktik in jih mešaj toliko časa, da nastane enotna zmes. Puding nadevaj (nabrizgaj) v skodelico in ga posuj s koščki nesoljenih pistacij.