
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Avokado
Avokado (polovica) | ||
Kisla smetana Kisla smetana | 12 ml ml | |
Kvinoja Kvinoja | 80 g g | |
Čičerika Čičerika | ||
Česen Česen | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | ||
Sol Sol | ||
Peteršilj Peteršilj |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKvinojina “rižota” s popečeno čičeriko in avokadom
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V ponvi skuhamo kvinojo, katero rahlo osolimo. Na kokosovi maščobi prepražimo česen, dodamo malo soli in primešamo kuhano kvinojo.
V drugi ponvi na kokosovi maščobi popečemo čičeriko, kateri dodamo narezan peteršilj.
Vse sestavine skupaj premešamo, čez pa posipamo na kockice narezan avokado in žlico (veganske) kisle smetane.