Preprosto več za vas
Kvinojina “rižota” s popečeno čičeriko in avokadom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Avokado Avokado
(polovica)
Kisla smetana Kisla smetana12 ml ml
Kvinoja Kvinoja80 g g
Čičerika Čičerika
Česen Česen
Kokosovo olje Kokosovo olje
Sol Sol
Peteršilj Peteršilj

Kvinojina “rižota” s popečeno čičeriko in avokadom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(0)

Priprava

V ponvi skuhamo kvinojo, katero rahlo osolimo. Na kokosovi maščobi prepražimo česen, dodamo malo soli in primešamo kuhano kvinojo.

V drugi ponvi na kokosovi maščobi popečemo čičeriko, kateri dodamo narezan peteršilj.

Vse sestavine skupaj premešamo, čez pa posipamo na kockice narezan avokado in žlico (veganske) kisle smetane.