
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.
Sestavine
Zamrznjene maline Zamrznjene maline | 150 g g | ||
Kokosova moka Kokosova moka | 130 g g | ||
Indijski oreščki Indijski oreščki | 55 g g | ||
Mešani oreščki Mešani oreščki | 45 g g | ||
Datlji Datlji | 115 g g |
preliv in posip
Mlečna čokolada Mlečna čokolada | 100 g g | ||
Neslane pistacije Neslane pistacije | 30 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamMalinovi popsi
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Dateljne in oreščke za nekaj časa namoči v vodo, nato vodo odlij. Vse sestavine za popse stresi v multipraktik in mešaj toliko časa, da lahko iz zmesi, ki nastane, narediš kroglice. V vsako kroglico zapiči papirnato paličico, ki si jo predhodno namočil/-a (konico) v stopljeno čokolado. Nad vodno soparo (lahko uporabiš tudi mikrovalovno pečico) stopi čokolado in malinove popse do polovice potopi vanjo. Posuj jih s koščki nesoljenih pistacij oz. posipom po želji.