Preprosto več za vas
Mariniran piščanec z žajbljem, limono in rožmarinom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščanec Piščanec1150 g g
Žajbelj Žajbelj10 g g
Limona Limona50 g g
Rožmarin Rožmarin10 g g
Olje Olje50 ml ml
Sol Sol
Poper Poper

Mariniran piščanec z žajbljem, limono in rožmarinom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

1:30 h
(0)

Priprava

Celega piščanca mariniramo v olju, soli, popru, žajblju, rožmarinu in limoni ter pustimo stati nekaj ur. Po mariniranju piščancavstavimo v pečico, segreto na 180 °C, in pečemo uro in pol.

Ko je pečen, ga narežemo na kose in ponudimo s pečenim krompirjem.