
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščanec Piščanec | 1150 g g | ||
Žajbelj Žajbelj | 10 g g | ||
Limona Limona | 50 g g | ||
Rožmarin Rožmarin | 10 g g | ||
Olje Olje | 50 ml ml | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamMariniran piščanec z žajbljem, limono in rožmarinom
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Celega piščanca mariniramo v olju, soli, popru, žajblju, rožmarinu in limoni ter pustimo stati nekaj ur. Po mariniranju piščancavstavimo v pečico, segreto na 180 °C, in pečemo uro in pol.
Ko je pečen, ga narežemo na kose in ponudimo s pečenim krompirjem.