Preprosto več za vas
Maslena buča z granatnim jabolkom, orehi in feto

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Ines Pusovnik
Ines Pusovnik
Ines Pusovnik - Svoja srečka

Sestavine

Maslena buča Maslena buča1
Olivno olje Olivno olje2 žlice žlica
Med Med1 žličk žlička
Česen v prahu Česen v prahu1,5 žličk žlička
Sol Sol
Poper Poper

Solata

Granatno jabolko Granatno jabolko1
Peteršilj Peteršilj
(sesekljan)
2 žlice žlica
Orehova jedrca Orehova jedrca20
Sol Sol
Olivno olje Olivno olje1 žlice žlica
Feta sir Feta sir50 g g

Maslena buča z granatnim jabolkom, orehi in feto

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

40 min
(29)

Priprava

  1. Bučo olupi, prepolovi in očisti.
  2. V bučo naredi zareze. Pri tem je potrebno biti pozoren, da ne zarežeš do konca in da buča še vedno ohrani obliko.
  3. V lončku zmešaj vse sestavine za marinado.
  4. Bučo razporedi po pekaču in jo premaži z marinado.
  5. Bučo peci 30 min na 190 stopinjah.
  6. V krožniku zmešaj semena granatnega jabolka, peteršilj, orehe, olivno olje in sol.
  7. Solato razporedi po pečeni buči in dodaj nadrobljen feta sir.