
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Maslena buča Maslena buča | 1 | |
Olivno olje Olivno olje | 2 žlice žlica | |
Med Med | 1 žličk žlička | |
Česen v prahu Česen v prahu | 1,5 žličk žlička | |
Sol Sol | ||
Poper Poper |
Solata
Granatno jabolko Granatno jabolko | 1 | |
Peteršilj
Peteršilj (sesekljan) | 2 žlice žlica | |
Orehova jedrca Orehova jedrca | 20 | |
Sol Sol | ||
Olivno olje Olivno olje | 1 žlice žlica | |
Feta sir Feta sir | 50 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMaslena buča z granatnim jabolkom, orehi in feto
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
- Bučo olupi, prepolovi in očisti.
- V bučo naredi zareze. Pri tem je potrebno biti pozoren, da ne zarežeš do konca in da buča še vedno ohrani obliko.
- V lončku zmešaj vse sestavine za marinado.
- Bučo razporedi po pekaču in jo premaži z marinado.
- Bučo peci 30 min na 190 stopinjah.
- V krožniku zmešaj semena granatnega jabolka, peteršilj, orehe, olivno olje in sol.
- Solato razporedi po pečeni buči in dodaj nadrobljen feta sir.