
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Olivno olje Olivno olje | |||
Krompir Krompir | 2 | ||
Kremni sir Kremni sir | 40 g g | ||
Čedar sir Čedar sir | 40 g g | ||
Brokoli Brokoli | 30 g g | ||
Mleko Mleko | 36 ml ml | ||
Sol Sol | ščepec ščepec | ||
Slanina Slanina | |||
Kisla smetana Kisla smetana | |||
Drobnjak Drobnjak |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamNadevani krompir
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Prebodemo krompir in ga namažemo z olivnim oljem ter posolimo. Pečemo 1 uro pri 180 stopinjah Celzija. Ko je krompir pečen vanj zarežemo po sredini in izdolbemo vsebino. Izdolben krompir damo v skledo in mu dodamo še sir čedar, narezan brokoli, kremni namaz in mleko. Vse skupaj posolimo in dobro zmešamo, da zmes postane gladka. To zmes zdaj damo nazaj v krompir. Ko je napolnjen, ga potresemo s sirom, lahko pa dodamo še slanino. Pečemo 15 minut pri 180 stopinjah Celzija. Ko je nadevani krompir pečen dodamo na vrh žlico kisle smetane in potresemo z drobnjakom.
Za bolj jasen postopek preveri LINK.