
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Olivno olje Olivno olje | ||
Krompir Krompir | 2 | |
Kremni sir Kremni sir | 40 g g | |
Čedar sir Čedar sir | 40 g g | |
Brokoli Brokoli | 30 g g | |
Mleko Mleko | 36 ml ml | |
Sol Sol | ščepec ščepec | |
Slanina Slanina | ||
Kisla smetana Kisla smetana | ||
Drobnjak Drobnjak |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNadevani krompir
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Prebodemo krompir in ga namažemo z olivnim oljem ter posolimo. Pečemo 1 uro pri 180 stopinjah Celzija. Ko je krompir pečen vanj zarežemo po sredini in izdolbemo vsebino. Izdolben krompir damo v skledo in mu dodamo še sir čedar, narezan brokoli, kremni namaz in mleko. Vse skupaj posolimo in dobro zmešamo, da zmes postane gladka. To zmes zdaj damo nazaj v krompir. Ko je napolnjen, ga potresemo s sirom, lahko pa dodamo še slanino. Pečemo 15 minut pri 180 stopinjah Celzija. Ko je nadevani krompir pečen dodamo na vrh žlico kisle smetane in potresemo z drobnjakom.
Za bolj jasen postopek preveri LINK.