
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Olivno olje Olivno olje | 24 ml ml | |
Svinjski kotlet
Svinjski kotlet (brez kosti) | 8 | |
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 120 g g | |
Čebula Čebula | ||
Ketchup Ketchup | 120 ml ml | |
BBQ omaka BBQ omaka | 120 ml ml | |
Med Med | 55 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNajboljši svinjski kotleti
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Najprej segreješ olje in popečeš kotlete na vsaki strani 2-3 minute. Čebulo nasekljaš na čim manjše koščke.V posodo zmešaš vse sestavine in omako preliješ čez kotlete. Počakaš, da zavre, potem pa ogenj zmanjšaš na minimum in kuhaš še 5 minut. Kotlete lahko postrežeš s pečenim hrustljavim krompirčkom.