
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Olivno olje Olivno olje | 24 ml ml | ||
Svinjski kotlet
Svinjski kotlet (brez kosti) | 8 | ||
Rjavi sladkor Rjavi sladkor | 120 g g | ||
Čebula Čebula | |||
Ketchup Ketchup | 120 ml ml | ||
BBQ omaka BBQ omaka | 120 ml ml | ||
Med Med | 55 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamNajboljši svinjski kotleti
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Najprej segreješ olje in popečeš kotlete na vsaki strani 2-3 minute. Čebulo nasekljaš na čim manjše koščke.V posodo zmešaš vse sestavine in omako preliješ čez kotlete. Počakaš, da zavre, potem pa ogenj zmanjšaš na minimum in kuhaš še 5 minut. Kotlete lahko postrežeš s pečenim hrustljavim krompirčkom.