
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančje perutničke Piščančje perutničke | 0,5 kg kg | |
Svinjski vrat Svinjski vrat | 0,5 kg kg | |
Lignji Lignji | 0,5 kg kg | |
Školjke Školjke | 0,5 kg kg | |
Škampi Škampi | 0,5 kg kg | |
Pikantna klobasa Pikantna klobasa | 0,5 kg kg | |
Zelen grah Zelen grah | 300 g g | |
Riž Riž | 0,5 kg kg | |
Žafran Žafran | 3 g g | |
Por Por | 1 | |
Zelena paprika Zelena paprika | 1 | |
Rdeča paprika Rdeča paprika | 1 | |
Jušna osnova Jušna osnova | 3 l l | |
Sol Sol | ||
Timijan Timijan | ||
Poper Poper | ||
Lovorov list Lovorov list |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPaella
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Perutnino in svinjski vrat posolimo, ter ga popečemo iz vseh strani v posodi, v kateri bomo pripravljali paello. Nato meso odstranimo na rob posode, popečemo por in papriko, dodamo riž, grah in začimbe. Zalijemo z jušno osnovo, v kateri smo pokuhali žafran. Po 10 minutah kuhanja odkrijemo pokrov, dodamo klobase in morske sadeže, ter kuhamo še 10 minut. Postrežemo z krhlji limete.