
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančje perutničke Piščančje perutničke | 0,5 kg kg | ||
Svinjski vrat Svinjski vrat | 0,5 kg kg | ||
Lignji Lignji | 0,5 kg kg | ||
Školjke Školjke | 0,5 kg kg | ||
Škampi Škampi | 0,5 kg kg | ||
Pikantna klobasa Pikantna klobasa | 0,5 kg kg | ||
Zelen grah Zelen grah | 300 g g | ||
Riž Riž | 0,5 kg kg | ||
Žafran Žafran | 3 g g | ||
Por Por | 1 | ||
Zelena paprika Zelena paprika | 1 | ||
Rdeča paprika Rdeča paprika | 1 | ||
Jušna osnova Jušna osnova | 3 l l | ||
Sol Sol | |||
Timijan Timijan | |||
Poper Poper | |||
Lovorov list Lovorov list |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPaella
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Perutnino in svinjski vrat posolimo, ter ga popečemo iz vseh strani v posodi, v kateri bomo pripravljali paello. Nato meso odstranimo na rob posode, popečemo por in papriko, dodamo riž, grah in začimbe. Zalijemo z jušno osnovo, v kateri smo pokuhali žafran. Po 10 minutah kuhanja odkrijemo pokrov, dodamo klobase in morske sadeže, ter kuhamo še 10 minut. Postrežemo z krhlji limete.