Preprosto več za vas
Paella

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščančje perutničke Piščančje perutničke0,5 kg kg
Svinjski vrat Svinjski vrat0,5 kg kg
Lignji Lignji0,5 kg kg
Školjke Školjke0,5 kg kg
Škampi Škampi0,5 kg kg
Pikantna klobasa Pikantna klobasa0,5 kg kg
Zelen grah Zelen grah300 g g
Riž Riž0,5 kg kg
Žafran Žafran3 g g
Por Por1
Zelena paprika Zelena paprika1
Rdeča paprika Rdeča paprika1
Piščančja juha Piščančja juha3 l l
Sol Sol
Timijan Timijan
Poper Poper
Lovorov list Lovorov list

Paella

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(3)

Priprava

Perutnino in svinjski vrat posolimo, ter ga popečemo iz vseh strani v posodi, v kateri bomo pripravljali paello. Nato meso odstranimo na rob posode, popečemo por in papriko, dodamo riž, grah in začimbe. Zalijemo z jušno osnovo, v kateri smo pokuhali žafran. Po 10 minutah kuhanja odkrijemo pokrov, dodamo klobase in morske sadeže, ter kuhamo še 10 minut. Postrežemo z krhlji limete.