Preprosto več za vas
Panzanella (v kozarcu)

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Kruh Kruh
(rožmarinov-olivni)
120 g g
Olivno olje Olivno olje140 ml ml
Čebula Čebula
(rdeča)
60 g g
Česen Česen20 g g
Balzamični kis Balzamični kis20 ml ml
Sol Sol3 g g
Poper Poper3 g g
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik500 g g
Bazilika Bazilika2 g g
Mocarela Mocarela
(iz bivoljevega mleka Lidl)
100 g g

Panzanella (v kozarcu)

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(2)

Priprava

Raztrgajte rožmarinov-olivni kruh, pokapajte z 80 ml olivnega olja in ga zlato-rjavo zapecite v vroči ponvi. Čebulo in česen narežite na majhne kocke in iz 60 ml olivnega olja, čebule, česna, balzamičnega kisa, soli in popra pripravite preliv. Češnjeve paradižnike narežite na polovice in fino raztrgajte mocarelo. Na grobo sesekljajte baziliko in jo pomešajte s kruhom, paradižnikom in mocarelo. Kruhovo solato napolnite v kozarce in jo prelijte s prelivom.