
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Kruh
Kruh (rožmarinov-olivni) | 120 g g | |
Olivno olje Olivno olje | 140 ml ml | |
Čebula
Čebula (rdeča) | 60 g g | |
Česen Česen | 20 g g | |
Balzamični kis Balzamični kis | 20 ml ml | |
Sol Sol | 3 g g | |
Poper Poper | 3 g g | |
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | 500 g g | |
Bazilika Bazilika | 2 g g | |
Mocarela
Mocarela (iz bivoljevega mleka Lidl) | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanzanella (v kozarcu)
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Raztrgajte rožmarinov-olivni kruh, pokapajte z 80 ml olivnega olja in ga zlato-rjavo zapecite v vroči ponvi. Čebulo in česen narežite na majhne kocke in iz 60 ml olivnega olja, čebule, česna, balzamičnega kisa, soli in popra pripravite preliv. Češnjeve paradižnike narežite na polovice in fino raztrgajte mocarelo. Na grobo sesekljajte baziliko in jo pomešajte s kruhom, paradižnikom in mocarelo. Kruhovo solato napolnite v kozarce in jo prelijte s prelivom.