
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Jajca Jajca | 2 | |
Med Med | 100 g g | |
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 vrečke vrečka | |
Kokosov napitek Kokosov napitek | 425 ml ml | |
Kokosovo mleko v prahu Kokosovo mleko v prahu | 68 g g | |
Mangov mousse Mangov mousse | 80 g g | |
Mango Mango | ||
Tajska bazilika Tajska bazilika | ||
Kokos Kokos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParfe krema z mangom in kokosom
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Podolgovat pekač (dolžina 30 cm, prostornina 2 l) splaknite s hladno vodo in ga obložite s prozorno folijo za živila.
Jajci, med in vaniljev sladkor stepajte z mešalnikom približno 5 minut, da zmes postane kremasta. V drugi skodelici stepajte kokosovo mleko in kokosovo mleko v prahu toliko časa, da se zgosti. Mleko potem z žlico vmešajte v mešanico jajc in medu. V pekač vlijte 1/3 kreme. Nanjo razporedite plast mangovega moussa, nato nadevajte še 1/3 kreme, nato še eno plast moussa in na koncu še plast kreme. Pokrijte s folijo in postavite v zamrzovalnik najmanj čez noč, zvrnite iz pekača ter okrasite z mangom, kokosom in tajsko baziliko.