Parfe krema z mangom in kokosom

Parfe krema z mangom in kokosom

TežavnostLahko
Kuhanje20 min

Priprava

    Podolgovat pekač (dolžina 30 cm, prostornina 2 l) splaknite s hladno vodo in ga obložite s prozorno folijo za živila.

    Jajci, med in vaniljev sladkor stepajte z mešalnikom približno 5 minut, da zmes postane kremasta. V drugi skodelici stepajte kokosovo mleko in kokosovo mleko v prahu toliko časa, da se zgosti. Mleko potem z žlico vmešajte v mešanico jajc in medu. V pekač vlijte 1/3 kreme. Nanjo razporedite plast mangovega moussa, nato nadevajte še 1/3 kreme, nato še eno plast moussa in na koncu še plast kreme. Pokrijte s folijo in postavite v zamrzovalnik najmanj čez noč, zvrnite iz pekača ter okrasite z mangom, kokosom in tajsko baziliko.

     

     

Hranilna vrednost na obrok

Kcal429 kCal
Ogljikovi hidrati31.1 g
Beljakovine5.12 g
Maščoba31.1 g

Podobni recepti