Preprosto več za vas
Parfe krema z mangom in kokosom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Jajca Jajca2
Med Med100 g g
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor1 vrečke vrečka
Kokosov napitek Kokosov napitek425 ml ml
Kokosovo mleko v prahu Kokosovo mleko v prahu68 g g
Mangov mousse Mangov mousse80 g g
Mango Mango
Tajska bazilika Tajska bazilika
Kokos Kokos

Parfe krema z mangom in kokosom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

20 min
(1)

Priprava

Podolgovat pekač (dolžina 30 cm, prostornina 2 l) splaknite s hladno vodo in ga obložite s prozorno folijo za živila.

Jajci, med in vaniljev sladkor stepajte z mešalnikom približno 5 minut, da zmes postane kremasta. V drugi skodelici stepajte kokosovo mleko in kokosovo mleko v prahu toliko časa, da se zgosti. Mleko potem z žlico vmešajte v mešanico jajc in medu. V pekač vlijte 1/3 kreme. Nanjo razporedite plast mangovega moussa, nato nadevajte še 1/3 kreme, nato še eno plast moussa in na koncu še plast kreme. Pokrijte s folijo in postavite v zamrzovalnik najmanj čez noč, zvrnite iz pekača ter okrasite z mangom, kokosom in tajsko baziliko.

 

 

Hranilne vrednosti

Maščobe31,1 g Ogljikovi hidrati31,1 g Proteini5,12 g kCal429 kJ1784