
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Jajca Jajca | 2 | ||
Med Med | 100 g g | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 vrečke vrečka | ||
Kokosov napitek Kokosov napitek | 425 ml ml | ||
Kokosovo mleko v prahu Kokosovo mleko v prahu | 68 g g | ||
Mangov mousse Mangov mousse | 80 g g | ||
Mango Mango | |||
Tajska bazilika Tajska bazilika | |||
Kokos Kokos |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamParfe krema z mangom in kokosom
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Podolgovat pekač (dolžina 30 cm, prostornina 2 l) splaknite s hladno vodo in ga obložite s prozorno folijo za živila.
Jajci, med in vaniljev sladkor stepajte z mešalnikom približno 5 minut, da zmes postane kremasta. V drugi skodelici stepajte kokosovo mleko in kokosovo mleko v prahu toliko časa, da se zgosti. Mleko potem z žlico vmešajte v mešanico jajc in medu. V pekač vlijte 1/3 kreme. Nanjo razporedite plast mangovega moussa, nato nadevajte še 1/3 kreme, nato še eno plast moussa in na koncu še plast kreme. Pokrijte s folijo in postavite v zamrzovalnik najmanj čez noč, zvrnite iz pekača ter okrasite z mangom, kokosom in tajsko baziliko.