Preprosto več za vas
Picekova župa z grajščekon

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Preprosto z Urško
Preprosto z Urško
''V kuhinji delimo ljubezen do kuhanja, peke in zabavo. Uživamo v ustvarjanju receptov, ki so enostavni, sveži, s kruhom pomazani in družini prijazni.''

Sestavine

Piščančje bedro Piščančje bedro500 g g
Zelena Zelena
Zamrznjen grah Zamrznjen grah350 g g
Jušni rezanci Jušni rezanci
Peteršilj Peteršilj
Sol Sol
Poper Poper
Olivno olje Olivno olje

Picekova župa z grajščekon

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

2:00 h
(0)

Priprava

Meso obrišemo do suhega in ga na hitro popečemo na maščobi z vseh strani. Ti zapečeni ostanki bodo z okusom dodatno obogatili juho. Mesu dodamo zelenjavo, na hitro popražimo, nato pa zalijemo z vodo, solimo, popramo. Juho kuhamo 1 do 2 uri, na nizkem ognju, delno pokrito, da ne izhlapi preveč juhe ob dolgem kuhanju.Mladi grah dodamo v juho zadnji 2 do 3 minute kuhanja, da se grah ne razkuha in izgubi barve.

Jušne rezance skuhamo posebej v slani vreli vodi, po navodilu proizvajalca na embalaži.Rezance precedimo in jih vložimo v juho. Piščančje meso razkosamo, da dobi vsak nekaj mesa.