
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Piščančje bedro Piščančje bedro | 500 g g | ||
Zelena Zelena | |||
Zamrznjen grah Zamrznjen grah | 350 g g | ||
Jušni rezanci Jušni rezanci | |||
Peteršilj Peteršilj | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Olivno olje Olivno olje |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPicekova župa z grajščekon
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Meso obrišemo do suhega in ga na hitro popečemo na maščobi z vseh strani. Ti zapečeni ostanki bodo z okusom dodatno obogatili juho. Mesu dodamo zelenjavo, na hitro popražimo, nato pa zalijemo z vodo, solimo, popramo. Juho kuhamo 1 do 2 uri, na nizkem ognju, delno pokrito, da ne izhlapi preveč juhe ob dolgem kuhanju.Mladi grah dodamo v juho zadnji 2 do 3 minute kuhanja, da se grah ne razkuha in izgubi barve.
Jušne rezance skuhamo posebej v slani vreli vodi, po navodilu proizvajalca na embalaži.Rezance precedimo in jih vložimo v juho. Piščančje meso razkosamo, da dobi vsak nekaj mesa.