
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančji file Piščančji file | 800 g g | |
Limona Limona | 2 | |
Koromač Koromač | 3 g g | |
Sladka smetana Sladka smetana | 1 g g | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Jušna osnova Jušna osnova | 3 dl dl | |
Zelena Zelena | 400 g g | |
Zelena jabolka Zelena jabolka | 200 g g | |
Olivno olje Olivno olje | ||
Maslo Maslo | 100 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiščančji file v limonino-koromačevi omaki s solato iz zelenih jabolk in korena zelene
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V široki posodi zmešamo smetano, limonin sok, piščančjo jušno osnovo, sol in poper. Zavremo in nato zmanjšamo ogenj. V omako damo piščančje fileje in jihpoširamo približno 20 minut.Na koncu dodamo sesekljan koromač in maslo. Zeleno in jabolka narežemo na tanke trakove in začinimo s soljo, poprom in oljčnim oljem. Po želji lahko dodamo nekaj kapljic limoninega soka.