Preprosto več za vas
Piščančji file v limonino-koromačevi omaki s solato iz zelenih jabolk in korena zelene

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščančji file Piščančji file800 g g
Limona Limona2
Koromač Koromač3 g g
Sladka smetana Sladka smetana1 g g
Sol Sol
Poper Poper
Jušna osnova Jušna osnova3 dl dl
Zelena Zelena400 g g
Zelena jabolka Zelena jabolka200 g g
Olivno olje Olivno olje
Maslo Maslo100 g g

Piščančji file v limonino-koromačevi omaki s solato iz zelenih jabolk in korena zelene

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(0)

Priprava

V široki posodi zmešamo smetano, limonin sok, piščančjo jušno osnovo, sol in poper. Zavremo in nato zmanjšamo ogenj. V omako damo piščančje fileje in jihpoširamo približno 20 minut.Na koncu dodamo sesekljan koromač in maslo. Zeleno in jabolka narežemo na tanke trakove in začinimo s soljo, poprom in oljčnim oljem. Po želji lahko dodamo nekaj kapljic limoninega soka.