
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančji file Piščančji file | 800 g g | ||
Limona Limona | 2 | ||
Koromač Koromač | 3 g g | ||
Sladka smetana Sladka smetana | 1 g g | ||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Jušna osnova Jušna osnova | 3 dl dl | ||
Zelena Zelena | 400 g g | ||
Zelena jabolka Zelena jabolka | 200 g g | ||
Olivno olje Olivno olje | |||
Maslo Maslo | 100 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPiščančji file v limonino-koromačevi omaki s solato iz zelenih jabolk in korena zelene
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V široki posodi zmešamo smetano, limonin sok, piščančjo jušno osnovo, sol in poper. Zavremo in nato zmanjšamo ogenj. V omako damo piščančje fileje in jihpoširamo približno 20 minut.Na koncu dodamo sesekljan koromač in maslo. Zeleno in jabolka narežemo na tanke trakove in začinimo s soljo, poprom in oljčnim oljem. Po želji lahko dodamo nekaj kapljic limoninega soka.