Preprosto več za vas
Piščančji rokenrol

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Preprosto z Urško
Preprosto z Urško
''V kuhinji delimo ljubezen do kuhanja, peke in zabavo. Uživamo v ustvarjanju receptov, ki so enostavni, sveži, s kruhom pomazani in družini prijazni.''

Sestavine

Sestavine

Piščančji zrezek Piščančji zrezek500 g g
Pesto omaka Pesto omaka
(rdeča)
Mesnati paradižnik Mesnati paradižnik
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik
Mozzarella Mozzarella250 g g
Sol Sol
Poper Poper
Olivno olje Olivno olje

Piščančji rokenrol

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(1)

Priprava

Pečico nastavimo na 220 stopinj celzija, ogrevanje zgoraj in spodaj. Paradižnik narežemo na tanke rezine. Piščančje zrezke razporedimo po deski, prekrijemo s plastično folijo in jih potolčemo, da se nekoliko sploščijo. Zrezke po potrebi solimo, popramo (ne preveč, ker je že pesto slan), vsak zrezek premažemo z žličko rdečega pesta, obložimo s tanko rezino paradižnika in z malo ribane mocarele. Zrezke zavijemo kot rulado in jih po potrebi fiksiramo z zobotrebci. Na malo olivnega olja zrezke na hitro popečemo z vseh strani. Odstavimo z ognja, dodamo češnjev paradižnik in pokrijemo s preostankom ribane mocarele. Pečemo v pečici približno 20 minut.