
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine
Sestavine
Piščančji zrezek Piščančji zrezek | 500 g g | |
Pesto omaka
Pesto omaka (rdeča) | ||
Mesnati paradižnik Mesnati paradižnik | ||
Češnjev paradižnik Češnjev paradižnik | ||
Mozzarella Mozzarella | 250 g g | |
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Olivno olje Olivno olje |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiščančji rokenrol
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico nastavimo na 220 stopinj celzija, ogrevanje zgoraj in spodaj. Paradižnik narežemo na tanke rezine. Piščančje zrezke razporedimo po deski, prekrijemo s plastično folijo in jih potolčemo, da se nekoliko sploščijo. Zrezke po potrebi solimo, popramo (ne preveč, ker je že pesto slan), vsak zrezek premažemo z žličko rdečega pesta, obložimo s tanko rezino paradižnika in z malo ribane mocarele. Zrezke zavijemo kot rulado in jih po potrebi fiksiramo z zobotrebci. Na malo olivnega olja zrezke na hitro popečemo z vseh strani. Odstavimo z ognja, dodamo češnjev paradižnik in pokrijemo s preostankom ribane mocarele. Pečemo v pečici približno 20 minut.