
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Bageta Bageta | 250 g g | ||
Maslo Maslo | 50 g g | ||
Sir
Sir (Cheddar Deluxe) | 200 g g | ||
Sir
Sir (Brie Deluxe) | 200 g g | ||
Salama
Salama (s koromačem Deluxe) | 100 g g | ||
Pršut San Daniele
Pršut San Daniele (Deluxe) | 100 g g | ||
Delikatesne kumarice Delikatesne kumarice | 300 g g | ||
Redkvice Redkvice | 150 g g | ||
Bazilika Bazilika | 30 g g | ||
Artičoke Artičoke | 340 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamPlošča praznične predjedi
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Razpolovite bageto, obe polovici zarežite po dolžini, premažite z maslom in v vroči pečici pri 200 °C hrustljavo zapecite pribl. 10 minut. Odstranite, premažite s pestom in narežite na koščke. Operite redkvice in odstranite zelenje. Sir Cheddar narežite na koščke in na plošči razporedite s polnjenim sirom Brie, salamo s koromačem in pršutom. Okrasite s kumaricami, redkvicami, mariniranimi artičokinimi srčki in baziliko ter dodajte zapečen kruh.