
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Bageta Bageta | 250 g g | |
Maslo Maslo | 50 g g | |
Sir
Sir (Cheddar Deluxe) | 200 g g | |
Sir
Sir (Brie Deluxe) | 200 g g | |
Salama
Salama (s koromačem Deluxe) | 100 g g | |
Pršut San Daniele
Pršut San Daniele (Deluxe) | 100 g g | |
Delikatesne kumarice Delikatesne kumarice | 300 g g | |
Redkvice Redkvice | 150 g g | |
Bazilika Bazilika | 30 g g | |
Artičoke Artičoke | 340 g g |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPlošča praznične predjedi
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Razpolovite bageto, obe polovici zarežite po dolžini, premažite z maslom in v vroči pečici pri 200 °C hrustljavo zapecite pribl. 10 minut. Odstranite, premažite s pestom in narežite na koščke. Operite redkvice in odstranite zelenje. Sir Cheddar narežite na koščke in na plošči razporedite s polnjenim sirom Brie, salamo s koromačem in pršutom. Okrasite s kumaricami, redkvicami, mariniranimi artičokinimi srčki in baziliko ter dodajte zapečen kruh.