Preprosto več za vas
Presne ploščice

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sladki petek z Gudafudo
Sladki petek z Gudafudo
Potopite se v omamne slaščice Ane Lajlar, kreatorke receptov, fotografinje in stilistke sladic, ki ustvarja pod imenom Gudafuda. Ana, ki je zaljubljena v tek, mačke in pistacije (ki jih mimogrede ne manjka niti v njenih receptih), vas bo vsak petek razvajala z idejami za pregrešno dobre sladke stvaritve.

Sestavine

podlaga

Indijski oreščki Indijski oreščki60 g g
Mešani oreščki Mešani oreščki50 g g
Kakav v prahu Kakav v prahu25 g g
Chia semena Chia semena6 g g
Datlji Datlji200 g g

posip 1

Indijski oreščki Indijski oreščki70 g g
Kokosovo olje Kokosovo olje60 g g
Javorjev sirup Javorjev sirup24 ml ml
Kakav v prahu Kakav v prahu55 g g

posip 2

Pistacije Pistacije
Sveže sadje Sveže sadje
Ovseni kosmiči Ovseni kosmiči
Mešani oreščki Mešani oreščki

Presne ploščice

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

60 min
(0)

Priprava

Vse sestavine stresi v multipraktik in jih dobro premešaj, da nastane enotna zmes. Zmes stresi na papir za peko in s prsti dobro pritisni ob dno (naredi obliko pravokotnika).

Posip 1

Indijske oreščke nareži na manjše koščke in jih razporedi po podlagi ter s prsti rahlo pritisni ob podlago.V stopljeno kokosovo olje vmešaj javorjev sirup in kakav (če je zmes pregosta, dodaj še malo olja, če je zmes preredka, pa dodaj malo kakava v prahu). Zmes razmaži po podlagi.

Posip 2

Po čokoladnem premazu potresi še pistacije, sadje, kosmiče oz. svoje najljubše oreščke.

Brownije za nekaj časa postavi v hladilnik, šele nato so pripravljeni na razrez.