Preprosto več za vas
Različice prazničnih predjedi: kanape s kaviarjem in kremnim sirom s solato iz krompirja in avokada ter dimljenim lososom

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Krompir Krompir
(čvrsti)
800 g g
Rdeča čebula Rdeča čebula1 kosov kos
Avokado Avokado1 kosov kos
Vinski kis Vinski kis60 ml ml
Bageta Bageta1 kosov kos
Kremni sir Kremni sir
(Gourmet )
100 g g
Kaviar Kaviar
(kaviar bradavičarice)
100 g g
Dimljen losos Dimljen losos
(škotski)
320
Redkvice Redkvice1 pesti pest
Drobnjak Drobnjak1 pesti pest

Različice prazničnih predjedi: kanape s kaviarjem in kremnim sirom s solato iz krompirja in avokada ter dimljenim lososom

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

35 min
(0)

Priprava

Neolupljen krompir kuhajte v slani vodi približno 30 minut, odcedite in pustite, da se nekoliko ohladi. Po približno 10 minutah ga olupite.
Rdečo čebulo olupite, narežite na tanke kolobarje in dajte v skledo. Redkvice narežite na tanke rezine in dodajte k čebuli. Ohlajen krompir narežite na koščke ter ga primešajte k čebuli in redkvicam.
Avokado razpolovite, odstranite koščico, 3/4 ga narežite na kocke in dodajte h krompirju. V skodelici pretlačite 1/4 avokada z belim vinskim kisom, soljo, poprom, papriko v prahu in avokadovim oljem. Gosto omako dodajte krompirjevi solati in premešajte.

Bageto narežite na 8 rezin, jih pecite v pečici pri 150 stopinjah 4 minute in nato pustite, da se malo ohladijo. Popečene rezine kruha izdatno namažite s kremnim sirom in po vrhu porazdelite kaviar.

Krompirjevo solato naložite na krožnike in po vrhu razporedite dimljenega lososa.
Drobnjak in redkvice narežite ter z njimi okrasite krompirjevo solato in kanapeje s kaviarjem.

 

Hranilne vrednosti

Maščobe41,6 g Ogljikovi hidrati74,8 g Proteini36,4 g kCal842 kJ3521