Preprosto več za vas
Ražnjiči

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščančje bedro Piščančje bedro1 kg kg
Svinjska mrena Svinjska mrena

marinada

Sol Sol
Poper Poper
Gorčica Gorčica
Muškat Muškat

kumarična omaka

Kumara Kumara2
Sol Sol
Poper Poper
Citronska melisa Citronska melisa
Grški jogurt Grški jogurt44 g g

Ražnjiči

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(0)

Priprava

  1. Marinado prelijemo čez meso in dobro premešamo. Meso pustimo počivati saj 24 ur. Stegna damo na nabodalo in vse skupaj tesno povijemo z svinjsko mreno. Pečemo na srednje močnem ognju.
  2. Meso katerega želimo peči, damo vsaj 2 uri prej iz hladilnika. Zraven ponudimo kumarično solato.Nabodalo nima nobenega drugega pomena, kot to, da so kosi mesa bolj obvladljivi pri samem pečenju in ne bežijo po žaru.
  3. Kumare olupimo, naribamo in posolimo. Ko spustijo vodo, jih ožamemo in dodamo ščepec soli, malo popra, nasekljano meliso in 2 žlici grškega jogurta.