
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Krof
Krof (starih) | 5 kosov kos | ||
Mleko Mleko | 7 dl dl | ||
Vanilijev puding v prahu Vanilijev puding v prahu | 1 vrečke vrečka | ||
Sladkor Sladkor | 60 g g | ||
Jajca Jajca | 3 kosov kos | ||
Jabolka Jabolka | 2 kosov kos | ||
Cimet Cimet | ščepec ščepec | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 6 g g | ||
Maslo
Maslo (za pekač) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamRecept za pusta hrusta
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Najprej v veliko posodo natrgamo krofe na male koščke. V drugo posodo nalijemo mleko ter ga zmešamo s pudingom, dodamo sladkor. Maso s pudingom prelijemo čez krofe, dodamo jajca, vanilin sladkor, ščepec cimeta ter 2 naribani jabolki. Vse skupaj zmešamo z žlico. Pekač namažemo z maslom in maso vlijemo v pekač. Pečemo 50 min na 160°C (ventilatorska pečica). Ko je jed pečena, jo lahko toplo ali mrzlo postrežemo na krožnik.
Avtorica: Eli Tement, OŠ Olge Meglič Ptuj