
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Krof
Krof (starih) | 5 kosov kos | |
Mleko Mleko | 7 dl dl | |
Vanilijev puding v prahu Vanilijev puding v prahu | 1 vrečke vrečka | |
Sladkor Sladkor | 60 g g | |
Jajca Jajca | 3 kosov kos | |
Jabolka Jabolka | 2 kosov kos | |
Cimet Cimet | ščepec ščepec | |
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 6 g g | |
Maslo
Maslo (za pekač) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRecept za pusta hrusta
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Najprej v veliko posodo natrgamo krofe na male koščke. V drugo posodo nalijemo mleko ter ga zmešamo s pudingom, dodamo sladkor. Maso s pudingom prelijemo čez krofe, dodamo jajca, vanilin sladkor, ščepec cimeta ter 2 naribani jabolki. Vse skupaj zmešamo z žlico. Pekač namažemo z maslom in maso vlijemo v pekač. Pečemo 50 min na 160°C (ventilatorska pečica). Ko je jed pečena, jo lahko toplo ali mrzlo postrežemo na krožnik.
Avtorica: Eli Tement, OŠ Olge Meglič Ptuj