Preprosto več za vas
Rezanci s hrustljavo raco

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Raca Raca
(zavitki)
4
Rezanci Rezanci250 g g
Drobnjak Drobnjak1 pesti pest
Mlada čebula Mlada čebula4
Sončnično olje Sončnično olje50 ml ml
Sojina omaka Sojina omaka
Čili omaka Čili omaka
(sriracha)

Rezanci s hrustljavo raco

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

50 min
(12)

Priprava

Zamrznjeno raco brez zelenjave položite v pekač in hrustljavo zapecite v vroči pečici po navodilih na embalaži. Rezance pripravite v vreli slani vodi po navodilih na zavitku. Operite mlado čebulo in narežite na drobne obročke. Drobnjak drobno nasekljajte. Olje segrejte v večji ponvi ali voku. V njej približno 1 minuto na močnem ognju pražite mlado čebulo in zelenjavo . Dodajte namočene rezance in sojino omako. Račje prsi narežite na rezine in postrezite z rezanci. Začinite po okusu s sriracho. Nazadnje potresite z drobnjakom.

Hranilne vrednosti

Maščobe58,3 g Ogljikovi hidrati67,2 g Proteini70,8 g kCal1089 kJ4561