
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Raca
Raca (zavitki) | 4 | ||
Rezanci Rezanci | 250 g g | ||
Drobnjak Drobnjak | 1 pesti pest | ||
Mlada čebula Mlada čebula | 4 | ||
Sončnično olje Sončnično olje | 50 ml ml | ||
Sojina omaka Sojina omaka | |||
Čili omaka
Čili omaka (sriracha) |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamRezanci s hrustljavo raco
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Zamrznjeno raco brez zelenjave položite v pekač in hrustljavo zapecite v vroči pečici po navodilih na embalaži. Rezance pripravite v vreli slani vodi po navodilih na zavitku. Operite mlado čebulo in narežite na drobne obročke. Drobnjak drobno nasekljajte. Olje segrejte v večji ponvi ali voku. V njej približno 1 minuto na močnem ognju pražite mlado čebulo in zelenjavo . Dodajte namočene rezance in sojino omako. Račje prsi narežite na rezine in postrezite z rezanci. Začinite po okusu s sriracho. Nazadnje potresite z drobnjakom.
Hranilne vrednosti
Maščobe58,3
g
Ogljikovi hidrati67,2
g
Proteini70,8
g
kCal1089
kJ4561