Rezanci s hrustljavo raco

Rezanci s hrustljavo raco image
Težavnost Srednje
Priprava 0 min
Kuhanje 50 min

Sestavine

4 število porcij
    • 4   raca zavitki
    • 250   g rezanci
    • 1   pest drobnjak
    • 4   mlada čebula
    • 50   ml sončnično olje
    •   sojina omaka
    •   čili omaka sriracha

Priprava

    Zamrznjeno raco brez zelenjave položite v pekač in hrustljavo zapecite v vroči pečici po navodilih na embalaži. Rezance pripravite v vreli slani vodi po navodilih na zavitku. Operite mlado čebulo in narežite na drobne obročke. Drobnjak drobno nasekljajte. Olje segrejte v večji ponvi ali voku. V njej približno 1 minuto na močnem ognju pražite mlado čebulo in zelenjavo . Dodajte namočene rezance in sojino omako. Račje prsi narežite na rezine in postrezite z rezanci. Začinite po okusu s sriracho. Nazadnje potresite z drobnjakom.

Hranilne vrednosti

Kcal 1089
Proteini (g) 70.8
Ogljikovi hidrati (g) 67.2
Maščobe (g) 58.3