Preprosto več za vas
Ribja trilogija

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Lososov file Lososov file
(Deluxe MSC)
250 g g
Šunka Šunka
(Deluxe Jamón Serrano)
5 g g
Mleko Mleko75 ml ml
Olje Olje150 ml ml
Limonin sok Limonin sok
Limonina lupina Limonina lupina
Gorčica Gorčica
(groba)
3 g g
Čili Čili2 g g
Med Med2 g g
Sol Sol2 g g
Česen Česen
(strok)
8 g g
Postrv Postrv
(dimpljena Deluxe)
200 g g
Šalotka Šalotka
(narezana na kocke)
10 g g
Maslo Maslo50 g g
Mešana zamrznjena zelenjava Mešana zamrznjena zelenjava1 kg kg
Muškatni orešček Muškatni orešček2 g g
Olivno olje Olivno olje6 ml ml
Kozice Kozice
(Deluxe White Tiger)
150 g g

Ribja trilogija

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

35 min
(5)

Priprava

Odtalite file lososa, ga potem na režite na 4 kose ter ovijte z enim kosom šunke Serrano. Iz mleka, olja, limoninega soka in limonine lupine, medu, soli, grobe gorčice, čilija in česna pripravite hitro majonezo. V ta namen vse sestavine položite v visoko posodo in zmešajte s paličnim mešalnikom, dokler se masa ne zgosti. Fino razdelite dimljeno postrv in pomešajte z majonezo. Na fino sesekljajte šalotke, v posodi raztopite maslo in šalotko v njej fino skuhajte, dodajte mešano zelenjavo ter dodajte sol in muškatni orešček. V ponvi segrejte olivno olje in v njej specite cele paketke lososa. Odstranite in v vroči ponvi pecite kozice White Tiger, dokler ne dobijo barve. Na krožnik položite lososa in zelenjavo. Na lososa stresite po eno žličko majoneze iz postrvi in nanjo položite kozico White Tiger.