
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Lososov file
Lososov file (Deluxe MSC) | 250 g g | ||
Šunka
Šunka (Deluxe Jamón Serrano) | 5 g g | ||
Mleko Mleko | 75 ml ml | ||
Olje Olje | 150 ml ml | ||
Limonin sok Limonin sok | |||
Limonina lupina Limonina lupina | |||
Gorčica
Gorčica (groba) | 3 g g | ||
Čili Čili | 2 g g | ||
Med Med | 2 g g | ||
Sol Sol | 2 g g | ||
Česen
Česen (strok) | 8 g g | ||
Postrv
Postrv (dimpljena Deluxe) | 200 g g | ||
Šalotka
Šalotka (narezana na kocke) | 10 g g | ||
Maslo Maslo | 50 g g | ||
Mešana zamrznjena zelenjava Mešana zamrznjena zelenjava | 1 kg kg | ||
Muškatni orešček Muškatni orešček | 2 g g | ||
Olivno olje Olivno olje | 6 ml ml | ||
Kozice
Kozice (Deluxe White Tiger) | 150 g g |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamRibja trilogija
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Odtalite file lososa, ga potem na režite na 4 kose ter ovijte z enim kosom šunke Serrano. Iz mleka, olja, limoninega soka in limonine lupine, medu, soli, grobe gorčice, čilija in česna pripravite hitro majonezo. V ta namen vse sestavine položite v visoko posodo in zmešajte s paličnim mešalnikom, dokler se masa ne zgosti. Fino razdelite dimljeno postrv in pomešajte z majonezo. Na fino sesekljajte šalotke, v posodi raztopite maslo in šalotko v njej fino skuhajte, dodajte mešano zelenjavo ter dodajte sol in muškatni orešček. V ponvi segrejte olivno olje in v njej specite cele paketke lososa. Odstranite in v vroči ponvi pecite kozice White Tiger, dokler ne dobijo barve. Na krožnik položite lososa in zelenjavo. Na lososa stresite po eno žličko majoneze iz postrvi in nanjo položite kozico White Tiger.