Preprosto več za vas
Sendvič iz piščančjih prsi s paradižnikom, kuhanim jajcem in solato

Recept je dodan med priljubljene.

Prikaži seznam

Recept je odstranjen iz priljubljenih.

Prikaži seznam

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Sestavine

Piščančja prsa Piščančja prsa
Paradižnik Paradižnik2
Jajca Jajca4
Panceta Panceta
Majoneza Majoneza
Timijan Timijan
Drobnjak Drobnjak
Sol Sol
Poper Poper
Limonin sok Limonin sok
Bageta Bageta2
Čebula Čebula2
Čili Čili
Zelena solata Zelena solata
Olivno olje Olivno olje50 ml ml

Sendvič iz piščančjih prsi s paradižnikom, kuhanim jajcem in solato

Všeč mi je

Ni mi všeč

Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

30 min
(1)

Priprava

Piščančje prsi posolimo, popopramo in pečemo v kosu, nato jih ohladimo in narežemo na tanke rezine. Bageti narežemo in rahlo popečemo, tako da se ohrani mehkoba. Iz majoneze, limoninega soka, timijana in drobnjaka pripravimo omako in z njo namažemo obe strani opečenih rezin bagete. Na rezine kruha položimo rezine paradižnika, ki smo jih poprej posolili in pokapljali z oljčnim oljem. Nato dodamo plast piščanca, na katerega zložimo še kuhana jajca in solato.

Na solatne liste položimo še malo preostalega paradižnika in prekrijemo s plastjo sveže popečene tople pancete. Pokrijemo z rezino bagete in pojemo sveže pripravljeno.