
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančja prsa Piščančja prsa | ||
Paradižnik Paradižnik | 2 | |
Jajca Jajca | 4 | |
Panceta Panceta | ||
Majoneza Majoneza | ||
Timijan Timijan | ||
Drobnjak Drobnjak | ||
Sol Sol | ||
Poper Poper | ||
Limonin sok Limonin sok | ||
Bageta Bageta | 2 | |
Čebula Čebula | 2 | |
Čili Čili | ||
Zelena solata Zelena solata | ||
Olivno olje Olivno olje | 50 ml ml |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSendvič iz piščančjih prsi s paradižnikom, kuhanim jajcem in solato
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Piščančje prsi posolimo, popopramo in pečemo v kosu, nato jih ohladimo in narežemo na tanke rezine. Bageti narežemo in rahlo popečemo, tako da se ohrani mehkoba. Iz majoneze, limoninega soka, timijana in drobnjaka pripravimo omako in z njo namažemo obe strani opečenih rezin bagete. Na rezine kruha položimo rezine paradižnika, ki smo jih poprej posolili in pokapljali z oljčnim oljem. Nato dodamo plast piščanca, na katerega zložimo še kuhana jajca in solato.
Na solatne liste položimo še malo preostalega paradižnika in prekrijemo s plastjo sveže popečene tople pancete. Pokrijemo z rezino bagete in pojemo sveže pripravljeno.