
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Piščančja prsa Piščančja prsa | |||
Paradižnik Paradižnik | 2 | ||
Jajca Jajca | 4 | ||
Panceta Panceta | |||
Majoneza Majoneza | |||
Timijan Timijan | |||
Drobnjak Drobnjak | |||
Sol Sol | |||
Poper Poper | |||
Limonin sok Limonin sok | |||
Bageta Bageta | 2 | ||
Čebula Čebula | 2 | ||
Čili Čili | |||
Zelena solata Zelena solata | |||
Olivno olje Olivno olje | 50 ml ml |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSendvič iz piščančjih prsi s paradižnikom, kuhanim jajcem in solato
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Piščančje prsi posolimo, popopramo in pečemo v kosu, nato jih ohladimo in narežemo na tanke rezine. Bageti narežemo in rahlo popečemo, tako da se ohrani mehkoba. Iz majoneze, limoninega soka, timijana in drobnjaka pripravimo omako in z njo namažemo obe strani opečenih rezin bagete. Na rezine kruha položimo rezine paradižnika, ki smo jih poprej posolili in pokapljali z oljčnim oljem. Nato dodamo plast piščanca, na katerega zložimo še kuhana jajca in solato.
Na solatne liste položimo še malo preostalega paradižnika in prekrijemo s plastjo sveže popečene tople pancete. Pokrijemo z rezino bagete in pojemo sveže pripravljeno.