Priprava
Meso operite, osušite z brisačo in narežite na trakove. Olupite česen in ingver, ju sesekljajte, zmešajte s čilijem, limoninim sokom in s 3 jedilnimi žlicami sojine omake ter oljem. V tej omaki marinirajte meso 60-90 minut.
Očistite zelje in čebulo, zelje prečno prerežite na 1 cm široke trakove, čebulo pa narežite na krogce. Kalčke operite in pustite, da se posušijo. Riž dajte v 400 ml vrele soljene vode in pustite vreti 10 minut na majhnem ognju.
Meso odcedite, marinado pa shranite za pozneje. Meso v kosih dobro zapecite na preostalem olju v vročem voku ali ponvi in ga vzemite iz voka oz. ponve. Zelje in čebulo med mešanjem rahlo popražite na olju, v katerem ste popekli meso. Dodajte marinado in meso ter pražite pribl. 5 minut. Dodajte sojine kalčke in indijske oreščke ter pražite3 minute, nato začinite s preostalo sojino omako in čilijem. Škrob zmešajte z nekaj vode in z njim rahlo zgostite omako. Servirajte z rižem.