
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
testo
Indijski oreščki Indijski oreščki | 230 g g | ||
Orehi Orehi | 150 g g | ||
Agavin sirup Agavin sirup | 24 ml ml | ||
Sol Sol | ščepec ščepec | ||
Vanilijev prah Vanilijev prah | ščepec ščepec |
krema
Indijski oreščki Indijski oreščki | 150 g g | ||
Buča hokaido Buča hokaido | |||
Agavin sirup Agavin sirup | 180 ml ml | ||
Korenčkov sok Korenčkov sok | 120 ml ml | ||
Vanilijev prah Vanilijev prah | 1,5 g g | ||
Cimet Cimet | 1 g g | ||
Muškatni orešček Muškatni orešček | ščepec ščepec | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 200 ml ml |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSladka bučna pita
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
- Indijske oreščke, orehe, vaniljo in sol dajte v multipraktik in orehe nasekljajte na srednje velike koščke, nato počasi dodajajte agavin sirup, da nastane lepljiva masa.
- Testo s prsti spravite v obod za pito s premičnim dnom in ga postavite v hladilnik, da se nekoliko strdi.
- Vse sestavine razen kokosove maščobe zmeljite v močnem blenderju do gladke Na koncu dodajte še stopljeno kokosovo maščobo in še enkrat dobro zmešajte. Nato vlijte v obod za pito in postavite v hladilnik za šest do osem ur, da se popolnoma strdi.