
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Sestavine
Za podlago
Oreo piškoti Oreo piškoti | 250 g g | ||
Kokoso maslo Kokoso maslo | 40 ml ml |
Za kremo
Tofu Tofu | 360 g g | ||
Veganska smetana za kuhanje Veganska smetana za kuhanje | 150 ml ml | ||
Sladkor v prahu Sladkor v prahu | 70 g g | ||
Vanilijev sladkor Vanilijev sladkor | 1 | ||
Limonin sok Limonin sok | |||
Jagode Jagode | 160 g g | ||
Kokosovo olje Kokosovo olje | 100 ml ml | ||
Jagode
Jagode (na koščke narezane) | 100 g g |
Za preliv
Veganska smetana za kuhanje Veganska smetana za kuhanje | 150 ml ml | ||
Mlečna čokolada Mlečna čokolada | 100 g g |
Za dekoracijo
Jagode Jagode | |||
Oreo piškoti Oreo piškoti | |||
Mandljevi lističi Mandljevi lističi |
Dodajte sestavine na obstoječi nakupovalni seznam ali ustvarite novega
Ustvari nov nakupovalni seznamSladoledna torta
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
V multipraktiku zmiksaj oreo piškote in stopljeno kokosovo maslo. Pod obod premera 18cm daj peki papir nato dodaj maso, jo potlači in odstavi v hladilnik. Na pari duši tofu - okoli 10 minut. Nato ga dodaj v blender skupaj z vegansko smetano, sladkorjem v prahu, vanilijevim sladkorjem, limoninim sokom, jagodami on kokosovim oljem. Zblendaj. Na koncu vmešaj še na koščke narezane jagode. Mešanico vlij v obod ter postavi v zamrzovalnik za okoli tri ure. Torta mora biti skoraj zamrznjena. Daj jo iz oboda. Pripravi čokoladni preliv tako, da zavreš vegansko smetano ter v njo vmešaš nadrobljeno čokolado. Premešaj in počakaj, da se malo ohladi. Čokoladni preliv prelij čez torto ter jo še okrasi z jagodami, oreo piškoti in mandlji v lističih.