
Recept je dodan med priljubljene.
Prikaži seznamRecept je odstranjen iz priljubljenih.
Prikaži seznamPojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.

Vegansko Gurmansko z Gašperjem
Stopite v nove dimenzije okusov in razvajajte svoje brbončice z veganskimi recepti. Gašper bo v rubriki Vegansko gurmansko za vas pripravil vsako soboto okusne veganske jedi, enkrat na mesec pa tudi brezglutensko. Dober tek!
Sestavine
Ovseni kosmiči Ovseni kosmiči | 100 g g | |
Kvinoja Kvinoja | 50 g g | |
Kokosovo olje Kokosovo olje | 20 ml ml | |
Kardamom Kardamom | 1 g g | |
Banane Banane | 3 | |
Agavin sirup Agavin sirup | 12 ml ml | |
Cimet Cimet | 1 g g | |
Kokos Kokos | ||
Mandlji Mandlji | ||
Jagode Jagode |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSmuti skleda z domačo granolo
Všeč mi je
Ni mi všeč
Pojavila se je napaka. Prosim poskusite ponovno.
Priprava
Pečico prižgi na 160°C.
V večjo posodo dodaj ovsene kosmiče, kvinojo, kokosovo olje, kardamom in sol.
Premešaj.
Maso prestavi na pekač in peci okoli 10-20 minut.
Pečeno granolo vzemi iz pečice in jo ohladi.
Zamrznjene banane in mandljevo mleko stresi v multipraktik. Zmešaj.
Dodaj cimet in kardamom in zmešaj.
Maso prestavi v posodico.
Okrasiš jo lahko z granolo, jagodami, kokosom in mandlji, ali po svoje.